Znajdź nas na:

Language:

Image Alt

Polityka prywatności

Administrator danych

Administratorem Państwa danych osobowych jest Pyramid Games S.A. (NIP: PL7123329787) z siedzibą w Lublinie pod adresem Al. Kraśnicka 35. Adres strony internetowej to: https://pyramid.games.

Jakie dane przetwarzamy

Formularze kontaktowe

Dane zbierane przez formularze kontaktowe są wykorzystywane jedynie do obsługi klienta i nie są wykorzystywane w celach marketingowych.

Osadzone treści z innych witryn

Artykuły na tej witrynie mogą zawierać osadzone treści (np. filmy, obrazki, artykuły itp.). Osadzone treści z innych witryn zachowują się analogicznie do tego, jakby użytkownik odwiedził bezpośrednio konkretną witrynę.

Inne witryny mogą zbierać informacje o tobie, używać ciasteczek, dołączać dodatkowe, zewnętrzne systemy śledzenia i monitorować twoje interakcje z osadzonym materiałem, włączając w to śledzenie twoich interakcji z osadzonym materiałem jeśli posiadasz konto i jesteś zalogowany w tamtej witrynie.

Analiza statystyk

Witryna zbiera anonimowe dane statystyczne przy pomocy usług Google Analytics i podobnych. Zebrane dane nie są udostępniane osobom trzecim i służą jedynie do ulepszania treści oferowanych przez witrynę.

Jakie masz prawa do swoich danych

Witryna zbiera dwa rodzaje danych. Pierwszy z nich to anonimowe dane statystyczne, które nie mogą zostać powiązane z konkretną osobą. Drugi typ danych to dane przekazane przez użytkownika za pomocą formularzy kontaktowych. Dane zebrane podczas konwersacji z użytkownikiem mogą zostać usunięte na jego wniosek.

Informacje dodatkowe

Pyramid Games przetwarza dane osobowe osób fizycznych z poszanowaniem przepisów rozporządzenia RODO oraz polskich przepisów powszechnie obowiązujących, w szczególności ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z dnia 24 maja 2018 r.).

Spółka stosuje środki organizacyjne oraz techniczne w celu zabezpieczenia danych osobowych, które przetwarza. Administrator nie przetwarza danych z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa, a w szczególności nie udostępnia danych osobowych osobom nieupoważnionym oraz podmiotom przetwarzającym, niezapewniającym odpowiedniego stopnia ochrony przekazanych im danych osobowych. Dane osób fizycznych mogą zostać przekazane także organom administracji publicznej w uzasadniających to okolicznościach prawnych i faktycznych.

Użytkownik korzystający z witryny zobowiązany jest do akceptowania postanowień zawartych w polityce prywatności. Administrator witryny zastrzega sobie prawo do modyfikowania jej postanowień, gdy zajdzie taka potrzeba.